Kruislaan

Aan de Kruislaan in Oostvoorne is door ons bedrijf een gedeelte van een tuin gerenoveerd. Het ontwerp hiervoor is gemaakt door Erik van Gelder Stijltuinen|Exclusieve buitenruimtes. Aan ons de taak om dit plan volgens ontwerp aan te leggen.

Langs een gedeelte van het zwembad is een vlonder gemaakt van bamboe dekdelen. Verder zijn er langs het zwembad natuursteen en luxe gecoate tegels verwerkt compleet met bijpassende zwembadranden. Opvallend in deze tuin zijn de hoogteverschillen, traptreden en tuinmuren. De gebruikte materialen hiervoor zijn natuursteen Olivian Black traptreden, natuursteen Stonepanels en Platoflex tuinmuren.

In de plantvakken zijn meerstammige bomen gepoot in de soort Carpinus en Zelkova. Voor de verdere invulling van de plantvakken is onder andere gebruik gemaakt van Lavendula, Taxus, siergrassen en vaste planten.

Na een verbouwing van de woning is het terras bij de woning aangelegd met 30x90 cm natuursteentegels Tibet Olivian black in banenverband. Van ditzelfde type tegel maar dan in de afmeting 100x100 cm zijn staptegels in het gazon verwerkt. Als laatste is het gazon aangelegd.