1360067702img1.jpg
1360067708img2.jpg
1360067714img3.jpg
1360067720img4.jpg

portfolio lijst

Noordweg

Projecten
Aan de Noordweg in Oostvoorne wordt momenteel gewerkt aan een complete renovatie van een tuin naar een eigen ontwerp van ons bedrijf.

Bekijk hier het volledige project.

Kruislaan

Projecten
Aan de Kruislaan in Oostvoorne is door ons bedrijf een gedeelte van een achtertuin gerenoveerd. Het ontwerp is gemaakt door Erik van Gelder Stijltuinen|Exclusieve buitenruimtes. Aan ons de taak om dit plan volgens ontwerp te realiseren.

Bekijk hier het volledige project

Hoefweg 11

Projecten
Aan de Hoefweg in Oostvoorne op nummer 11 is door ons bedrijf een complete tuin aangelegd. In de winterperiode is er met dit werk gestart, als eerste is het grondwerk uitgevoerd en is de tuin gedraineerd.


Bekijk hier het volledige project


Schrijversdijk

Projecten
Aan de Schrijversdijk in Brielle, bij Boerderij `Prinsenstee`, is door ons bedrijf een gedeelte van de tuin gerenoveerd.

Er is een nieuw terras met daarbij een drie-dimensionale vijver aangelegd. Bij een drie-dimensionale vijver wordt de basis van de vijverbak in het werk op maat gemaakt, daarna wordt de maatvoering van deze vijverbak ter plaatse opgenomen. 

Bekijk hier het volledige project

Hoefweg 13

Projecten
Aan de Hoefweg in Oostvoorne op nummer 13 is door ons bedrijf de basis van een tuin aangelegd. Er is gestart met het grondwerk.


Bekijk hier het volledige project

Kloosterweg

Projecten
In de tweede helft van de afgelopen zomer en in het begin van de herfst hebben wij een groot gedeelte van een renovatieproject van een grote tuin gelegen aan de Kloosterweg in Brielle uitgevoerd. Een oude natuurlijke vijver is gedempt en alle oude beplantingen zijn gerooid. De vissen die nog in de oude vijver aanwezig waren zijn gevangen en in een aparte bak in leven gehouden.

Bekijk hier het volledige project

Natersedijk

Projecten
Dit project betreft een complete aanleg van een tuin bij een nieuw gebouwde woning. Het ontwerp voor deze tuin is gemaakt door E. van Gelder van Stijltuinen|exclusieve buitenruimtes uit Hendrik-Ido-Ambacht. Aan ons de taak om de tuin aan te leggen volgens dit ontwerp.

Bekijk hier het volledige project

Koninginnelaan

Projecten

Dit project aan de Koninginnelaan in Rozenburg betreft een complete renovatie van een tuin.

Het ontwerp voor de nieuwe tuin is gemaakt door de voorman van ons hoveniersbedrijf, die zowel bij het voorbereidende en het uitvoerende werk is betrokken en dus het aanspreekpunt is voor onze klant. Opvallend zijn de hoogteverschillen tussen beide terrassen onderling in de tuin. Deze zijn op creatieve wijze opgevangen, hiervoor is gebruik gemaakt van Patio muurblokken.

Bekijk hier het volledige project


Herkingen

Projecten

In een nieuw gerealiseerde wijk in Herkingen, is door ons bedrijf bij een woning een nieuwe tuin aangelegd.

Het gedeelte 'tuin' dat wij bij een nieuw gebouwde woning aantreffen is vaak niets meer dan een braak liggend stuk grond met een paadje van betontegels naar de voordeur, twee stroken betontegels naar de garage en een terrasje bij de openslaande deuren aan de achterkant van de woning. Aan ons de taak om een tuin te ontwerpen en aan te leggen die aansluit bij de wensen van de bewoners.

Bekijk hier het volledige project


Wissekerkplein

Projecten

Langs de Brielse Vest aan de Burgemeester E. van Wissekerkeplein is door ons bedrijf een achtertuin geheel gerenoveerd. In deze tuin is de nieuwste trend verhardingsmateriaal toegepast. Voorheen werd er vaak gekozen voor de Spotted Blue stone tegel (Blauw Hardsteen), nu is er een nieuwe variant op de markt, de `Riven` deze tegel is gevlamd en geborsteld.

Bekijk hier het volledige project


Zuurlandsedijk

Projecten

Aan de Zuurlandsedijk te Brielle is door onze hoveniers een compleet nieuwe tuin gerealiseerd. Het ontwerp van deze tuin is verzorgd door Frans Toledo. De oude tuin was niet meer van deze tijd, niet meer naar de zin van de bewoners en dus zijn wij benaderd om een nieuw plan te maken.

Om de hoogteverschillen te maken is gebruik gemaakt van getrommelde stapelblokken in de kleur antraciet. Het materiaal in het terras is een combinatie van Spotted Blue tegels van 100 x 100 cm en MasterClass gebakken klinkers. De paden in deze tuin zijn een half-verharding, hiervoor zijn speciale stabilisatie platen gebruikt en gevuld met steenslag 4-8 mm.

Bekijk hier het volledige project


gildelaan

Projecten
Deze tuin, de voor-, zij en achtertuin is compleet gerenoveerd. Het ontwerp van deze tuin is getekend door de meewerkend voorman van ons bedrijf.

Er is gestart met de opruimwerkzaamheden, de oude bestratingsmaterialen uit de achtertuin zijn afgevoerd, het bestratingsmateriaal uit de zij-, en voortuin zijn hergebruikt. In de achtertuin stonden een speelhuisje en een zandbak voor de kinderen, deze zijn in het nieuwe plan verwerkt.

Bekijk hier het volledige project


1 2